✔ 100% Sertifisert Naturlig Kosmetikk   ✔ Frakt kun 49,- / Gratis over 800,-   ✔ RASK LEVERING

Hvordan fungerer LOGONA hårfarger?

Det finnes ingen kjemiske substanser i Logonas hårfarger. Man bruker i steden valnøtter, hibiskus, gurkemeie, kaffe, henna, nyper, rabarbra, rødbeter, mm. Hårfargene er helt trygge å bruke for de som er allergiske mot "vanlige" hårfarger.

Kun naturlige ingredienser

De brukte fargeemnene inneholder sertifisert økologisk dyrket henna, Cassia, valnøtt, havtorn, indigo, hibiskus, rabarbra, rhatany, kaffe, gurkemeie og rødbeter. Logona maler disse ingrediensene til en veldig fin konsistens og blander i hveteprotein og jojobaolje for ekstra hårpleiende effekt. Emner fra alger tillsettes for å forbedre strukturen på fargeblandningen, og litt eteriske oljer tilsetter for en herlig duft.

Plantehårfarger virker annerledes

Kjemiske hårfarger tar bort det naturlige pigmentet fra det indre av hårstrået, og erstatter det med syntetiske fargeemner. På denne måten kan din opprinnelige hårfarge forandres helt. Ettersom ditt eget naturlige hårpigment har en stabiliserende effekt på hårets struktur, kan gjentatte kjemiske behandlinger gjøre håret tørt og livløst. Logona plantehårfarger trenger bare inn til det ytre, skjellende laget av hårstrået, og legger en beskyttende hinne av farge over det ytre laget og rundt hårstrået. Den naturlige pigmenten i håret lyser igjennom dette fargelaget. Din nye hårfarge er resultatet av en kombinasjon av din opprinnelige farge og det tilsatte fargelageret. På denne måten påvirker din opprinnelige hårfarge ditt individuelle fargeresultat.

LOGONA hårfarger og grått hår

LOGONA Herbal Hair Colours er godt egnet til å fargelegge grått hår. Naturlige farger vil imidlertid aldri få grå hår til å forsvinne slik kjemiske fargestoffer gjør. På grunn av dets unike egenskaper, vil grått hår alltid gi et lysere resultat når det er farget med en LOGONA hårfarge. Jo mer grå du har, jo lysere blir det samlede fargeresultatet. Fordi urtehårfarger legger seg rundt hvert hårstrå som en farget glasur, vil fargeresultatet alltid være lysere, jo mer grått hår har du. Noen ganger er det uunngåelig å fargelegge en gang til, for å få ønsket fargeresultat og omslag. Nyttige tips for å farge grått hår:

Du bør absolutt utføre en prøvelokktest før du fargelegger alt håret ditt. For å oppnå få et mørkere eller mer intensivt fargeresultat, kan det noen ganger være nødvendig å fargelegge håret to ganger. Du bør imidlertid vente minst 12 timer før du fargelegger andre gang. En fremgangsmåte for å oppnå et mørkt fargeresultat begynner med en fargelegging av 070 kastanjebrun, etterfulgt av et andre lag med 090 brun umber. Du kan også bland Brown Umber-pulver med 101 intense svart Imidlertid bør den svarte komponenten ikke overstige 30% av den totale blandingen. For å være på den sikre siden, vi anbefaler at du starter med 10% svart (omtrent en spiseskje) og øker den svarte andelen gradvis etter behov i påfølgende fargestoffer. Husk at 101 henna intens svart bare skal blandes til en annen fargebase, og aldri brukes alene på grått hår. Behandlingstiden på to timer per fargelegging, også for flere fargestoffer, bør følges. For blondt hår blandet med grått, anbefaler vi 010 gyllenblond for et fargeresultat med lite rødt, og 020 sahara for et rødere fargeresultat. Du kan legge igjen 010 gylden blond i håret å behandle i 1-2 timer, som med de andre hårfargepulverene, men 020 sahara skal ikke sitte igjen i håret mer enn 30 minutter. Det er ikke mulig å gjøre hårfargen lysere med en LOGONA urtehårfarge.

Herlige farger, glans og volum

Det plantebaserte inneholdet i fargene styrker håret og gir det naturlig økt volum. Effekten som fargen har på det ytre laget av hårstrået gir ekstra glans gjennom å øke mengden lys som reflekteres fra håret. Dette gir en flott glans i hår farget med en Logona Herbal hårfarge.

Det finns både en rekke ulike pulverfarger, men også hårfarge i kremform på tube. Den mørkeste fargen er dog i pulverform. Vil man mørkne nyansene på pulverfargene og fordype dem, kan man blande pulveret med svart kaffe, te eller vin istedetfor varmt vann. Dette gjør at man selv kan påvirke og mikse frem den fargen man ønsker.

Color Cream-fargene er perfekte når man kun vil farge noen striper, ettersom man kan ta så mye eller lite man ønsker av tuben, sette på lokket, og bruke den igjen ved en senere anledning.

Å velge riktig farge

En Logona plantehårfarge kombineres med din egen individuelle hårfarge og hårets struktur så resultatet ikke er helt forutsigbart. Fint eller veldig lyst hår binder normalt farge raskere, og fargen blir mer intensiv enn den blir på tykkere og mørkere hår. Spør din frisør om du har spørsmål om hvordan du kan kategorisere ditt hårs struktur eller farge. Resultatet påvirkes også av hvor lenge du lar fargen virke. Tiden kan variere fra 15 minutter til to timer. Varme under fargingen intesiverer fargen. Prøv alltid med en prøvelokk før du bestemmer deg for farge og virketiden, så du er sikker på å bli fornøyd med resultatet. Hvis du har brukt kjemiske hårfarger, spray, skum eller lignende tidligere, anbefaler vi at du renser håret med Logonas Color Plus forbehandling.

Friskt, glansende hår og en uttrykksfull, levende og skinnende hårfarge understreker din personlige utstråling. Med Logona plantehårfarger kan du nyansere din naturlige hårfarge eller fordype den, du kan gi håret en helt ny fargetone eller skape effekter med striper, og alt dette uten å gå inn i hårstråene som kjemiske farger gjør.

Logona Herbal Hair Hårfarger

Logona Herbal Hair hårfargene kommer i pulverform som du blander selv med kokende vann slik at det blir en kremete konsistens. Disse variantene kan også mikses, så du kan få din helt unike hårfarge. For en enklere, ferdigblandet variant, se Logona Color Creme Hårfarger lengre ned på denne siden.

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

4 Produkter

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

4 Produkter

Color Creme Hårfarger

Logona Color Creme hårfargene er ferdigblandede og kommer i tube som gjør det svært enkelt å påføre. Disse variantene er også ypperlig for å farge ettervekst, siden man bare kan påføre det man trenger og lukke tuben igjen.

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

5 Produkter

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

5 Produkter