✔ 100% Sertifisert Naturlig Kosmetikk   ✔ Frakt kun 49,- / Gratis over 800,-   ✔ 1-3 Dagers Rask levering

Gavesett Kroppspleie Granateple & Q10

Gavesett Kroppspleie Granateple & Q10
kr 295,00

Status: På lager

Fantastisk gavesett som inneholder dusjgele og bodylotion. Kroppspleieproduktene i Logona Granateple-Q10 serien har en oppstrammende effekkt og er perfekte for daglig bruk. Når du dusjer bruk Dusjgel Granateple Q10 og avslutt med den oppstrammende Q10 BodyLotionen - huden din vil føles svært velbevart og behagelig! 

Beskrivelse

Detaljer

Granateple var ett symbol for gudene i gresk mytologi, og brukes i dag innen gastronomi, medisin og kosmetikk. 

Bodylotion Granateple Q10 inneholder økologisk granatepleekstrakt, olje fra granateplefrø og organisk granateplejuice. Lotionen stimulerer til cellefornyelse , forbedrer fuktighetsbalansen og forbedrer generell hudhelse. Sheasmør og soyaolje fra kontrollert biologisk dyrking leger og nærer huden. Bodylotion inneholder Q10 som beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger og uskadeliggjør frie radikaler.

Dusjgel Granateple Q10 inneholder økologisk granatepleekstrakt, olje fra granateplefrø og organisk granateplejuice. Dusgel Granateple Q10 gir næring til huden, gjør huden silkemyk, og forhindrer uttørking av huden. Høykvalitets druekjerneolje vi gi huden en fløyelsmyk følelse og deilig duft.

I Granateplefrø finnes betakaroten, mineraler og et høyt innhold av flavonoider og essensielle fettsyrer. Granateplefrø bidrar til å gjøre huden fast og minsker rynker, deres unike spektrum av fettsyrer har evnen til å uskadeliggjøre frie radikaler.

Anvendelse:

Ideell for daglig kroppspleie. For enda bedre resultatet bruk sammen med Kroppsolje Granateple Q10.

Du er kanskje også interessert i følgende produkter