✔ 100% Sertifisert Naturlig Kosmetikk   ✔ Frakt kun 49,- / Gratis over 800,-   ✔ RASK LEVERING

Forfriskende Ansiktstoner Bio Rose

Flere visninger

Forfriskende Ansiktstoner Bio Rose

Veil pris: kr 245,00

Special Price kr 110,25

Status: Utsolgt

Gi ansiktshuden din en deilig oppfriskning med Logona Forfriskende Ansiktstoner Bio Rose, som styrker huden og gir en deilig sensuell aroma av Damaskrose. Denne økologiske ansiktstoneren inneholder ikke alkohol og er behagelig å bruke - bare spray det på ansiktet ditt og klapp deretter lett med fingrene. Ha gjerne med deg i vesken, slik at du kan bruke den i løpet av dagen når du føler huden din trenger en oppfriskning. Du kan bruke den over makeup og når du trenger en fuktighetsgivende boost. Passer for tørr og normal hud.
Beskrivelse

Detaljer

Logona Forfriskende Ansiktstoner Bio Rose fjerner overflødig olje og spor av smuss og skitt på huden din. Dette hjelper huden din til å gjøre det meste ut av skjønnhetssøvnen slik at huden kan helbrede seg selv i løpet av natten. Bruk av ansiktstoneren bidrar også til å balansere pH-nivåer i huden og for å skape inntrykk av mindre porer og en jevnere hudfarge. Når porene er strammere, vil huden din bli mer beskyttet mot inntrengning av miljøgifter samt klor og mineraler i vann fra springen. Dette luksuriøse og fuktighetsgivende produktet er laget for å rense og stimulere huden din med ekstrakt av villrose og økologisk aloe vera, med naturlig duft av Damaskrose. Vitamin E og C fra aloe vera vil bidra til å bekjempe synlige tegn på aldring og holde huden din ung og vakker.

Ansiktstoneren bør brukes om morgenen og om kvelden, etter rens med Rengjøringsmelk Bio rose & aloe. Du kan spraye toneren sjenerøst på ansiktet og deretter klape det lett inn i huden med fingrene.

Innhold: 125ml gammelt varenr: 32056
Ingredienser (INCI)
Aqua (Water), Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, p-Anisic Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate

*from controlled organic cultivation

Du er kanskje også interessert i følgende produkter