✔ 100% Sertifisert Naturlig Kosmetikk   ✔ Frakt kun 49,- / Gratis over 800,-   ✔ RASK LEVERING

Kroppspleiepakke Silicium Vegetal: Dag+Nattkrem, Bodylotion & Dusjgel

Kroppspleiepakke Silicium Vegetal: Dag+Nattkrem, Bodylotion & Dusjgel

Veil pris: kr 655,00

Special Price kr 395,00

Status: Utsolgt

Eksklusiv, luksuriøs pakke som inneholder dag- og nattkrem, sjampo/dusjgel og bodylotion med 100% naturlig økologisk silika, aloe-vera og jojoba - passer for både ham og henne!
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom balanse for sensitiv hud; den nye Logona Silicium Vegetal-serien med ren, plantebasert silika fra risskall har en naturlig regulerende, nærende og utjevnende effekt. Produktene i serien motvirker også tørt hår og irritert hodebunn. Og sist men ikke minst: Silicium Vegetal-serien er ideell for både ham og henne.

 Den svakt skummende Silicium Vegetal sjampo & dusjgel er ideell for sensitiv og tørr hud. Med rent urte-silisium fra ris og beroligende organisk aloe vera som gir huden intensiv fuktighetsbehandling.

Eksklusiv Silicium Vegetal bodylotion med aloe-vera olje , kameliaolje og silica - for sensitiv hud. Den fuktighetsregulerende lotionen absorberes godt og etterlater en behagelig, subtil duft.

Silicium Vegetal Ansiktskrem dag og natt med ren plantebasert silisium fra ris og beroligende organisk aloe vera gir intens hydrering og bidrar til en naturlig lindring av tørr og irritert hud. 

 

Du er kanskje også interessert i følgende produkter