✔ 100% Sertifisert Naturlig Kosmetikk   ✔ Frakt kun 49,- / Gratis over 800,-   ✔ RASK LEVERING

Hårpleiepakke Age Energy Bio Kaffein - For Tynt & Svekket Hår

Hårpleiepakke Age Energy Bio Kaffein - For Tynt & Svekket Hår

Veil pris: kr 600,00

Special Price kr 398,00

Status: Utsolgt

Har du tynt, slitt og svekket hår? Gi ditt hår en boost med Logona Age Energy hårpleie, de mest aktive og kraftfulle produktene i Logonas systempleieserier.
Produktene i denne serien inneholder en effektiv blanding av naturlige ingredienser som skånsomt renser ditt hår og hodebunn. Hovedkomponentet, Økologisk Kaffein, tilfører ny smidighet, fyldighet og vitalitet til ditt fine hår. I tillegg får du her med Reparerende Hårkur Jojoba som pleier og styrker hårstrukturen.

Dette er et pakkeprodukt som inneholder følgende produkter, til samlet rabattert pris:


Beskrivelse

Detaljer

Etter hvert som menn og kvinner blir eldre har håret en tendens til å bli tynnere og miste volum. Opplevelsen av å få tynt hår kan tidvis føles leit og det er kjedelig å tenke på at man en gang hadde en tykk og flott manke. 

Med Logona Age Energy Sjampo kan du gjenvinne volum til ditt tynnende hår blant annet ved hjelp av Organisk Kaffein. Denne naturlige høykvalitetsjampoen renser ditt hår mykt og varsomt samtidig som den organiske kaffeinen gir nytt liv og mineralrike gojibær, bambus, ginko biloba og granateple nærmest skjemmer bort håret med naturlig glatthet og fornyet volum. Sjampoen sørger for å styrke hårsekkene slik at håret blir sunnere og gror raskere. 

Prøv Logona Age Energy med Organisk Kaffein og du vil merke forskjellen etter hvert som ditt tynne hår begynner å se og føles tykkere, mykere, sunnere ut og får mer volum.

Bruksanvisning

Når du dusjer, skummer du opp sjampoen i dine våte hender og smører det inn i håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen inn i hodebunnen med fingrene. Rens så håret med rikelig med lunkent vann og gjenta dersom nødvendig.

Tips & Råd

Et par ganger i uken kan du gjerne skjemme bort håret litt ekstra ved å bruke Logona Hårserum Bio Kaffein Age Energy, som gir håret ekstra fyldighet og volum, og styrker hårsekkene.

Du er kanskje også interessert i følgende produkter